Meercameraregistratie

Wat is een cameraregistratie?

Wij registreren uw evenement met meerdere camera’s die op verschillende plekken opgesteld staan, deze camera’s zijn doormiddel van een regieset aan elkaar verbonden. Zo kan de regisseur de beste beelden voor weergave op schermen of livestreaming kiezen om uw evenement het beste in beeld te brengen.

Geeft u bijvoorbeeld een presentatie op uw evenement, dan wilt u natuurlijk dat dit het beste in beeld wordt gebracht zodat de kijker thuis alles mee krijgt. Maar denk ook aan concerten, sportwedstrijden, live verslag vanaf een beursvloer, webinar, of een ander ander soort evenement.

HD regieset

Judoc media maakt dit mogelijk met een professionele regieset. Wij werken met regiesets die snel en compact op te bouwen zijn. Maar wij gaan geen technische uitdaging uit de weg, zo blijft het nog steeds mogelijk om: powerpoints, video instarts en naamtitels in beeld te tonen. Wij denken altijd vanuit de kijker. Door live meerdere camera’s te schakelen wordt er geen enkel moment gemist.

Livestream

Door de cameraregistratie ook te livestreamen kan iedereen uw evenement thuis of op kantoor mee kijken. Maar denk ook aan de interactie die online mogelijk is met de kijker. Wij denken graag met u mee voor alle mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

FAQ items aan het laden...

Vergroot uw bereik

Vergroot het bereik van uw evenement door de cameraregistratie te livestreamen. Hierdoor bereikt u direct een groter rendement van uw evenement.

Neem contact op
FAQ items aan het laden...

Mogelijkheden

Scherm weergave, livestream, opname, webinar, persconferentie, videomarketing, incompany livestream, presentaties, talkshows, sportwedstrijden, live verslag vanaf een beursvloer, en nog veel meer!

Offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Judoc media heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten cameraregistraties. Wij stemmen graag met u een plan af om uw evenement of webinar het beste in beeld te brengen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Enthousiast? Neem contact op!

Offerte
Contact